С дъх на море с Paul Hewitt



Днешната публикация е за една моя нова любов и откритие – тази невероятна гривна с котва на немската марка – Paul Hewitt. Съвсем случайно открих тази красота, на един билборд и се влюбих в нея от пръв поглед. Не знам дали е от това, че живея в морски град- Варна, или от това, че съм зодия Риби, или и от двете – но бях привлечена от тази красота с невероятна изработка и я пожелах веднага. Гривната е изработена от висококачествена естествена италианска кожа и неръждаема стомана. Предлага се в няколко цвята. 


Философията на Paul Hewitt
Усещането за свобода, за да можем да се посветим неограничено на желанията и мечтите. Желание, което носи нашия ентусиазъм и ни подтиква напред. Осъзнат стил и винаги отворен за нови неща, които ни очароват и вдъхновяват, ние се стремим да намерим иновативни подходи и затова успяваме да бъдем една крачка пред тенденцията – това е Paul Hewitt
Нашите колекции отразяват смелостта за разнообразие. Ясен език на формата, заобиколен от минималистичен дизайн, завършен с деликатни морски детайли. Комбинирани индивидуално и в многобройни вариации. По този начин котвата символизира повече от нашето северногерманско наследство. Това е израз на отношение към живота, символ на автентичността и силна връзка с нашия произход. Вечни ценности, които никога не излизат от мода. Качеството е нашият най-голям приоритет, затова даваме и 24 месеца международна гаранция.

Като единствен недостатък мога да кажа, че в началото ми беше малко по трудно докато свикна да си слагам гривната, но след няколко опита, поставянето й вече е за секунди.
.......................


Ако обичате стилните, различни и с морски елементи бижута, тази гривна е за Вас. А и тази година те са абсолютен хит. Морските звезди, мидички, котви – са буквално навсякъде. Единствено остава избора на нас – какви да бъдат и от къде закупени.
Гривната ми – Paul Hewitt съм я комбинирала с един морски сет от чоукър и гривна с мидички – закупени от Underthesun.bg. Техните изключителни бижута и други морски аксесоари можете да откриете в Инстаграм профила им. 


Едни от най – морските и летни символи са котвата и мидичките, а когато са съчетани, мисля , че се получава една чудесна комбинация. 
...........................

С дъх на море, шума на вълните и бижута с морски елементи… И въпреки, все още  Май месец  е доста студен и мрачен, бих се радвала ако с тази публикация съм ви донесла малко морско настроение, емоции и копнежи за предстоящите летни дни.

И за финал ще споделя с вас един много любим мой текст, който е на тази морска тематика

Тръгнах по брега, гледайки как вълните кротко идваха и си отиваха. Морето беше тъй спокойно и толкова синьо, че гледайки го, очите сякаш можеха да потънат в него. И си мислех колко простота и спокойствие имаше в гледката наоколо, а в същото време сякаш душата ми летеше над вълните и се заиграваше с гларусите и чайките, които се рееха в небето.
Колко красота може да има в света, колко много красота ..
Малките гребенчета на вълните, които се белееха от време на време, сякаш игриво се закачаха с мен, идваха бързо, после се връщаха назад. А мидените черупки по брега – те бяха разпръснати навсякъде. Разказваха, като рисуваха на пясъка на непознат език непозната история, която морето шепти всеки път, когато ги изхвърля на брега – мидички, охлювчета, камъчета, прашинки морска душа...
Какво спокойствие... Каква красота... Във всичко може да се открие красота, стига душата да може да я видиА мирисът, тоя нежен мирис на море, на водорасли, който докосва спомените, мечтите, който те връща назад към лета и усмивки и сякаш носи душата ти над морето, а шумът на вълните е онази нежна песен от сънищата – там, където си щастлив, там, където всичко се сбъдва...
Тази морска идилия възражда душата, дава ѝ да си поеме въздух и да тръгне отново към живота, с малка мидичка в джоба и дъх на море в сърцето.”
Автор : Христина Георгиева

Kisses 💋 Sis !

Коментари