Планирай с мен 2019 година. Plan with me

       Честита нова 2019-та година на всички !
Днес е първата празна страница от книга с 365 страници. Напишете я добре.
Днес е денят за поставяне на нови цели, нови планове за предстоящата година, нови обещания, които са се опитаме да спазим през настоящата 2019 - та година. 

"Твоят планер не е просто един органайзер , който ще ти помага с ежедневния график , той е твоят инструмент за успех и развитие! Планерът е създаден , за да направи ежедневието на една модерна жена организирано и подредено и да й помогне да успява с всички цели. В Планера ще намериш повее от 15 важни списъка. Те са ключът към правилното планиране. Дали ще напишеш целите си за следващата година , идеи за книги , които да прочетеш или списък с подаръци за близките ти , веднъж излезли от главата ти и записани на хартия, тези действия ще започнат да се осъществяват. Когато решим да предприемем дадено действие , първата стъпка е да го запишем, за да може съзнанието ни да си изгради план за неговото материализиране. 
Страниците са разпределени в отделни секции , за да се ориентирате бързо и лесно. Да започнем с началото - всеки ден стартирайте деня си с благодарност. Всяка сутрин щом отворите очи , напишете за какво сте благодарни. Освен задачите , друга задължителна част от нашия ден е грижата за себе си и за здравето. 





Тази година за пръв път реших да си закупя планер и да го използвам. След като разгледах няколко сайта , които предлагат планери , се спрях на Plannerb.com . Техните планери ми харесаха най - много - заради дизайна и самото оформление на планера . Хареса ми много и че е с твърди корици и ми направи много добро впечатление комплимента - подарък - химикал - червило , който е много сладурски в този ярко розов цвят. С удоволствие и наслада бих попълвала всички графи и задачи. Страниците с графи за рождени дни и годишнини , списък за пътуване , уебсайтове и пароли и финансов планер - са ми изключително полезни. 
А сега вече е време и за стартиране на моето приключение с планирането на новата 2019 - та година ! Сипах си ароматен чай Кокос , запалих си свещ с аромат на сладкиши и започвам с моето планиране на останалите 364 дни от годината. 

Ще се радвам в коментар да ми споделите дали и вие възнамерявате да планирате своята година и кои са ви основните цели, които желаете да постигнете. 



Успех и приятно пътуване в света на успеха!


Коментари